Golden Collagen Gel France Technology

Assalamu’alaikum

Dah 4 hari pakai. Sangat best. Walaupun ia adalah minyak tapi bila pakai minyak tu memang tak ada langsung. Memang serap masuk kulit. Selesai dah masalah kulit muka aku. Memang puas hati lah. 1 jar tu ada 30 biji. Harga malas nak bagitau.😀

This entry was posted in Bicara Hati, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi, Kesihatan dan Kecantikan and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Golden Collagen Gel France Technology

  1. lazaac says:

    waalaikumussalam.. lazaac pun nak cuba la… brapa harganya..?

  2. ermafatiha says:

    berape rege? hehe

    suke ngat dy amek kolagen. even i know and do analysis about collagen and other chemicals, i didnt take them as my supplement.never. just let the body clean from anything.

    • adilah says:

      rahsia. pegi cari sendiri.haha. collagen ni bhya ke erma? first time amik ni.huhuhu

      • ermafatiha says:

        bagus sebenarnya..sebab dalam tubuh kite ni of coz ade kolagen sendiri, tp bila umur dah meningkat, kurang dah kolagen. kolagen ni mcm baiki petumbuhan kita.

        tapi, tgk pulak kolagen drpd mane dy amek etc..banyak yg menjadi keraguan.tapi kalau konfirm halal, xmengapa…

        as for me, sy kurang percaya pada byk bende yg manusia buat sebab manusia buat ni selalu ade keburukannya.

        p/s:
        skang ni byk sgt benda yg kite selalu makan/pakai…xhalal. bile pejabat agama collaborate ngan jabatan kimia buat serbuan, byk rupanya benda yang kita selalu pakai/makan xhalal..but i dont know why those people hanya menyembunyikannya.

        saya tahu pon sebab saya salah seorang daripada mereka.polisi kerajaan ke taktahu la ape…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s