Lirik Assalamu Alayka – Maher Zain

Assalamu’alaikum

Maher Zain ni dah lah hensem tahap gaban, comel tahap kucing, nyanyi lagu sedap pulak tu. Terpikat aku dengan lagu Assalamu Alayka sebab ada ayat “I dream to walk in the streets of Medina”. Waaa. Aku rindu.. Siapa yang tak dengar lagu ni lagi lebih baik beli album ni sekarang jugak.

streets of medina

Aku teringat kenangan melalui jalan-jalan di Madinah menuju ke Masjid Nabawi, dari Masjid Nabawi menuju ke hotel. Perasaan yang sangat damai dalam kedinginan musim sejuk. Rasa sentiasa dekat dengan Rasulullah S.A.W yang tenang di bawah Kubah Hijau Baginda. Ya Allah….sampaikanlah hambaMu ke sana lagi… T_T

My heart is so full of longing
I wish to be close to my Beloved
I dream to walk in the streets of Medina
And to quench the thirst of my spirit
By visiting you, O Muhammad!

Assalamu alayka ya
Ya Rasool Allah
Assalamu alayka ya habibi
Ya Nabiyya Allah
Assalamu alayka ya
Ya Rasool Allah
Assalamu alayka ya habibi
Ya Nabiyya Allah, ya Rasool Allah
(May salutations be sent upon you
O Messenger of Allah
May salutations be sent upon you O my Beloved
O Prophet of Allah
May salutations be sent upon you
O Messenger of Allah
May salutations be sent upon you O my Beloved
O Prophet of Allah, O Messenger of Allah)

I left all my troubles and worries
As I entered your Mosque so gently
And as I finally stood there before you
I couldn’t stop my tears from falling
In your presence O Muhammad!

O Taiba (Medina), your breeze is so blessed
Indeed it brought life back to my spirit
I’ve left my heart with my Beloved
Sending blessings on Muhammad

This entry was posted in Bicara Hati, Haramain, Kehidupan Peribadi and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lirik Assalamu Alayka – Maher Zain

  1. shahjiehan says:

    untung la kak… dapat pergi ke sana…

    teringin saya nak ke sana,

    tapi x mampu lagi.. huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s