Nikmat Membuat Kerja

Assalamu’alaikum

       Aku cuti dari Jumaat sampai Selasa. Itulah untungnya rumah dekat. Mestilah aku balik dan bertapa duduk buat kerja. Alhamdulillah, banyak kerja aku beransur siap. Nota subjek yang aku tak ada mood nak buat pun dapat aku siapkan. Bila start buat nota awal barulah tak ada rasa membazir masa sebab bila buat last minute mesti tak masuk otak punya. Penat buat nota je sebab tu rasa membazir masa.

              Violin pun aku dah boleh main dah. Terbaru ialah Sad Romance. Walaupun tersangkut-sangkut dan terketar-ketar lagi sekurang-kurangnya ada kemajuan weh. Aku pun tak sangka aku mampu untuk ikut tutorial kat bawah ni. Usaha memang tangga kejayaan!

This entry was posted in Bicara Hati, Kehidupan Peribadi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Nikmat Membuat Kerja

  1. lazaac says:

    mcm xcaye jer cik akak pandai main violin… :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s