Percubaan dari Microsoft Word

Testing 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10.

Saje cuba-cuba.

Ok, aku nak sambung buat kerja yang berlambak!

This entry was posted in Bicara Hati, Kehidupan Peribadi. Bookmark the permalink.

11 Responses to Percubaan dari Microsoft Word

  1. lazaac says:

    hahahaha… motif..?

    • adilah says:

      tak ada motif pun..ternampak new blog post kat microsoft word pastu register..huhu

      • lazaac says:

        owh haha, cuba jaya la nie.. bagus2x.. mcm best jer tgk awk pakai wordpress.com ni… ada rasa nak tukar jgak la..

        • adilah says:

          mmg best…benda free apa lah yg tak bestnya..haha. tukar lah..tak payah fikir pasal bandwidth lagi..

          • lazaac says:

            hikhik.. sy no problem.. xkan kena bandwidth limit sbb pakai vps.. hoho.. :p

          • adilah says:

            bestnya…..sy asal pertengahan bulan je dh hbs..naik bosan jadinya..huu

          • lazaac says:

            owh, sbb awk guna pakej yg mmg ckit bandwidth kowt.. mcm lazaac pakai jer sebulan, hujung bulan br bayar.. jd mmg xkan kehabisan bandwidth la… cuma byk pakai, byk la bayaran nyer hujung bulan nanti… :p

          • adilah says:

            mmg ckit pun…sy topup byk kali..rupanya pihak hosting mmg reset setiap bulan bandwidth tu..dulu pernah jgk beberapa bulan bandwidth tu tak di reset tu yg pelik tu..skrg dah tau redha dan pasrah seadanya je lah..haha. org kaya boleh lah pakai mcm awk tu😛

          • lazaac says:

            eh xla.. syukur ada rezeki lebih.. lgpun sy belajar coding ngan code server tu sbb guna vps.. kalau x, mmg sy pun guna shared jer..🙂

          • adilah says:

            yelah..mmg bidang awk kan, mestilah terer bab2 ni..kalo sy lgsung tak tahu..hihi

          • lazaac says:

            haha.. xla terror mana.. lazaac pun still belajar jgak.. nak cari duit lebih ckit.. :p belajar pun byk dr luar.. tuts+ suma tu.. byk membantu tu..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s