Banyaknya Kerja Sekolah T_T

Assalamualaikum

Cuti pertengahan semester sudah pun bermula. Tapi aku tak balik rumah pun lagi sebab malam ni ada training pingpong sempena Kejohanan Pingpong IPT 2012 yang bakal berlangsung di Kuantan, Pahang.

Bab pingpong memang aku selalu gembira tapi sampai bab keje sekolah, mesti aku jadi pening lalat. Banyak sangat. Sepanjang 7 sem yang aku lalui sebelum ni, biasanya cuti semester mesti aku duduk blogging je tapi untuk sem ni aku tak boleh buat apa, kena study je dan buat nota sebab semua subjek sangat susah dan tak sempat nanti nak prepare untuk final kalau seminggu sebelum final aku baru nak prepare.

Walaupun aku tahu tak ada sesiapa yang boleh bantu aku menyiapkan kerja-kerja aku tapi aku nak senaraikan jugak kerja-kerja aku supaya aku sedar diri bahawa aku bukannya tak ada kerja sepanjang cuti seminggu ni.Huwaa

1. Evidence Presentation
2. Article review on land law.
3. Land Law assignment
4. Cases review on Public International Law
5. Public International Law assignment
6. Preparation for Mid term examination on Public International Law
7. Preparation for Mid term examination on Administrative Law
8. Evidence notes.
9. Company Law notes.
10. Land Law notes.

Dan….sebenarnya, lepas habis belajar aku nak buka kedai bakeri je. Ada kaitan tak subjek kat atas tu dengan bidang yang bakal aku cebur nanti?

**Baru je tukar nama blog, tapi stats pun dah memberansangkan. Ramai rupanya yang “mengekori” blog aku selama ni.😀

This entry was posted in Bicara Hati, Kehidupan Peribadi and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s