Kuasa Make-Up Seorang Perempuan

Assalamu’alaikum

Patutlah seorang wanita sanggup menghabiskan beratus-ratus ringgit untuk barangan make-up. Hasilnya menakjubkan!! Tapi aku tak minat make-up okey. Masa kecik-kecik dulu selalu jugak lah curi make-up orang lain bila dah besar, dah ada kesedaran, tak adanya aku nak make-up. Bazir masa,bazir tenaga, bazir semuanya.

Comel perempuan ni kan? Tapi tengoklah sampai gambar yang terakhir. Siyes cute๐Ÿ˜€



This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kesihatan dan Kecantikan, Lawak Santai and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Kuasa Make-Up Seorang Perempuan

  1. nizamghazi says:

    Lah! Lelaki ke?
    Ingatkan betul2 perempuan cantik tadi.
    Last sekali terus rasa geli๐Ÿ˜ฆ

  2. tehr says:

    Laa… seorang lelaki kacak rupanya

  3. Mekar says:

    Teknik mekap boleh merubah wajah seseorang individu.
    hehe… sya suka mekap.Celak & lipstik bagai 1 keperluan. Sebab kalu sya tak mekap, wajah kelihatan pucat. mungkin dah biasa oles sesuatu kat muka kot ๐Ÿ˜†

  4. titan says:

    haha..aku dah agak dah masa awal-awal tadi..

  5. lydia says:

    cantiknyer..tp lelaki ke?alamak..

  6. akubiomed says:

    Ohh..macam tidak percaya hasil kosmetik boleh merubah bentuk seorang lelaki kacak bertukar wajah wanita yang cun.๐Ÿ™‚

  7. Juan says:

    waaaaa, tertipu aku, serius bahaya ni kuasa makeup

  8. Abu Shahmi says:

    perghh!! tetiba terasa nak muntah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s