Tercipta Untukku

Assalamu’alaikum

Bestnya instrumental ni..Boleh lena aku bila dengar. Bestnya dapat sesiapa dalam hidup ni yang pandai main piano. Bolehlah aku feeling2 selalu. hehe

Dah terbuka entri ni kenalah dengar. Takkan tengok sekali lalu je.πŸ˜€

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , . Bookmark the permalink.

27 Responses to Tercipta Untukku

  1. lagu ungu kah ? πŸ˜€

  2. zulkbo says:

    salam..
    ermm..sedap bunyinya..
    dah nak tidur nih..he he

  3. titan says:

    aii..jiwang karat besi dah pula..❗ ❗

  4. nice song………..i like it πŸ˜†

  5. tehr says:

    petang macam ni tak elok layan
    orang kata tak elok tidur sebelah petang
    hehe

  6. akubiomed says:

    Saya tidak pandai main instrumen muzik tetapi pendengar setia muzik.πŸ™‚

  7. Miss Yati says:

    suka dengar lagu ni. Lagi best dengar versi piano gini. Ehem ehem meh nak tolong mainkan lagu untuk adeleπŸ˜›

  8. faizfakhirin says:

    tujukan untuk si dia ker..hehe

    p/s : comel templete baru..nampak elegant n luxury.,.tapi butang RSS xder…huhu..nk subscribe xder..

  9. Juan says:

    “Dah terbuka entri ni kenalah dengar. Takkan tengok sekali lalu je”, perli nmpk

  10. Ladfe Amir says:

    mmg tak pandai gunakan alat2 muzik. tapi suka mendengar lgu lbh2 muzik yg berkaitan dgn okestra.

  11. caenz says:

    orang yang layan lagu genre ni time2 ni tengah jiwang sekarang..hehehe
    tapi versi piano ni memang sedapπŸ™‚

  12. Lagu ni mmg sodap (versi Ungu asal) tapi yg video di atas tu payah kawe nak layanz sbb tersekat-sekat jer video ni.. Maybe ramai sgt yg guna intenet time ni dan buat talian slow.

  13. chii says:

    alangkah seronok kalau dpt bermain sendiri

  14. suri says:

    lagu bermakna bt sy heee

    ker hti dia tengh bunga2 kasih 😎 πŸ‘Ώ πŸ‘Ώ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s