Buku Tebal Ini Sem

Assalamu’alaikum

Mood aku dah semakin pulih dari hari ke hari. Sekarang aku sudah pun berada di Nilai. Cuma…kuliah je tak masuk lagi. Hari Khamis baru ada sebab 2 3 hari ni Fakulti aku ada program.

Sebenarnya aku teruja nak tunjuk buku-buku aku untuk sem ni. Tebalnya lebih kurang Ikatan Otoriti yang suatu masa dulu aku pernah buat. Yang atas tu Administrative Law, yang bawah sekali Company Law. Memang patahlah tengkuk aku setiap hari kena jinjing makhluk berdua ni. Aku rasa malas dah nak bawah beg, rasa macam nak beli troli hijau yang selalu ada kat Econsave tu. Siapa pernah pergi tahulah dia. Mudah,selamat dan lebih berkeyakinan. Sekian..

This entry was posted in Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi. Bookmark the permalink.

27 Responses to Buku Tebal Ini Sem

  1. bardboo says:

    ok gak kalau bawak troli tu gi kelas..hihi..

  2. akubiomed says:

    Sudah tiba masanya mengunakan tablet pc supaya senang baca ebool law. Tidak perlu bawa bukut tebal-tebal semuanya boleh disimpan didalam bentuk digital.πŸ™‚

  3. padin says:

    mak ai, tengok buku tebal tu punya seram, belum mintak kena baca lagi tu, lagi la serammmmmm….. larikkkk

  4. zulkbo says:

    salam..
    eeee..tak baik!
    cuba berbaik sangka dengan buku tu
    kan dia nak turun ilmu nanti..(marah nihπŸ˜₯ )

    PS#
    ermm..Tetiba teringin nak nyanyi lagu
    KAIN PELIKAT..la la la la..KAIN PELIKAT
    la la la..πŸ™‚

  5. lazaac says:

    buku photostat mmg la adele… :mrgreen:

  6. titan says:

    nampak sangat potostat ni kann.. πŸ˜›

  7. tak sanggup nak sambung belajar lagi bila tengok buku tebal2 mcm tu..

  8. Ladfe Amir says:

    buku tebal mcmtu… ada masanya mmg tak mampu untuk dibaca..tapi kita tetap akan ingat muka surat di mana teletaknya bab2 yg penting untuk dingat..

  9. chii says:

    student law..standard la tu..ehehe…dulu roomate kawan pn mcm tu gak..mmg WAJIB bawa buku ke klas..:p

  10. suri says:

    masok kelas jg buayt tdo2 ek..klu gagal kena rotan! nngeeee

  11. suri says:

    take ker yang dila hee moga sukses dlm belajar sllu

  12. Mekar says:

    Tebalnya buku. Kena hafal lah ya segala akta dlm tu πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s