5 Subjek Sahaja Untuk Sem Ini

Assalamu’alaikum

Macam tak percaya je sem ni aku kena jawab exam untuk 5 subjek sahaja. Yeay. Suka. Suka. Sebelum ni biasanya tak kurang 7 subjek aku kena ambil setiap sem. Memang masaklah….huahua. Tapi tengok lah jam kreditnya, semua 3!huhu. Tapi syukur sangat-sangat subjek Bahasa Arab tak ada. Aku suka dengar lagu arab je, belajar malas.. Kalau tanya bab nahu dan sorof, memang lintang pukang dah..

Nampaknya, ada 3 sem lagi yang perlu tabahkan diri aku untuk tempuhi. Orang lain yang daftar tahun 1 sama-sama dengan aku semua dah habis belajar dah. Sedihnya lah..Pandang je lah..Setahun lebih lagi aku perlu berjuang di bumi Nilai ini…

Jom dengar lagu ni bagi meregangkan kepala otak.

Tapi aku gembira sekarang ni, esok aku cabut braces..Sekian meluahkan..πŸ˜€

This entry was posted in Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

44 Responses to 5 Subjek Sahaja Untuk Sem Ini

  1. akubiomed says:

    Jangan terlalu ambil mudah selalunya akan memakan diri. Oh lepas ini tidak ada lagi wanita yang bernama Adele bergigi besi lagi dah.πŸ™‚

  2. Juan says:

    lagu yuna tu memang best, sangat klasik

  3. titan says:

    nilai. bukan jauh mana pun..

  4. bardboo says:

    even lima subjek je, tapi semuanya tiga jam kredit…berat gak tu…

  5. lazaac says:

    nilai dekat jer ngan seremban ni.. 😯

    best la org tu amik 5 subjek jer… lazaac lg la, 3 subjek jer sem depan… untung ler.. πŸ™„ muehehe…

  6. hatiputera says:

    semua subjek related about undang-undang jer,,nak jadi lawyer ke nanti…

  7. padin says:

    heheee… ada sikit persoalan, nape kawan2 yg daftar sesama dah abes?? ke salah baca ni huuu πŸ™„

  8. suri says:

    asal subjek blog tak der dlm senarai tuh? haaaaa😈

  9. suri says:

    kelas mask2 ada tak nghee…

    p/s:good luck utk bakal sem nnti yer..smoga smua bjln dg lancar nnti.amin.

  10. tehr says:

    Teringin pulak aku nak buat pantun pasal law
    Tapi macam payah je
    Haha

  11. Mama Murai says:

    Assalamualaikum,
    tu lah natijahnya ambil sampai double degree Adele, hehe… kena berkorban sikit, kalau ambil satu je, kan dah nak convoπŸ™‚

  12. Fakhruddin says:

    haha..subjek arab..bapak punya susah da…
    tapi tahniah sebab baru cabut brace…haha

  13. ciksembang says:

    5 pun dah banyak ni Adel.. goog luck ye

  14. ciksembang says:

    pasang braces sakit kan..so cabut braces sakit tak

  15. Mekar says:

    uih..3 jam kredit tu berat juga. Apa2 pun jgn ambil mudah. Semoga sukses adele.

  16. Cyza says:

    Fuh…subject law!!!
    Mana lagi susah ….subject law or chemical engineering?

    Good luck ye…

  17. shraqs says:

    Banyak buku2 ni dah masuk rak je buat rujukan dari semasa ke semasa. Dah habis blajar nanti nak jd lawyer ke?… cubala kejap cari pengalaman…

  18. Alahai Public International Law… buat kawe teringat pada Prof Wan Arfah yg halau kawe keluar kelas tutorial sbb tak dapat jawap soalan dia πŸ˜€ Semua org takut masuk kelas dia… Tapi she’s good dan berhati baik sebenarnya.

  19. chii says:

    eh eh..latihan praktikal ada subjek gak ke…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s