Top Malaysian Blogger yang ingin aku jadikan BFF

Assalamu’alaikum

Demi menyahut cabaran Mamamurai.com sempena menghabiskan duit giveawaynya, aku nukilkan entri ini untuk Kak Lydia Miza untuk dijadikan BFF. Sudi tak kak? Sudikanlah..sudikanlah..πŸ˜€

Sebab utama aku nak jadikan Kak LM ni sebagai BFF adalah kerana aku suka baca blog dia yang memuatkan kisah hidup di perantauan bersama suami dan anak-anaknya di Qatar. Sebenarnya aku pun ada impian nak tinggal di luar negara seperti Qatar, Dubai dan sebagainya tapi masalah besarnya aku tak kawin lagi untuk ajak suami aku tinggal di sana.

Selain itu, ada satu perkara yang Kak LM buat aku terharu melalui email tapi biarlah ia jadi rahsia di antara kami..πŸ˜€

Akhir kata, artikel ini ditaja secara rasminya oleh Mama Murai. Untuk pengetahuan semua, tujuan segmen ini diadakan adalah untuk menghabiskan duit Giveaway yang orang tak mahu. Sekiranya aku tak ditakdirkan menang, sekurang-kurangnya ia boleh dijadikan platform untuk bersuai kenal antara blogger semua.

Sekian, Wabillahi Taufiq Wal Hidayah, Wassalamu’alaikum Warahmatullahi WabarakatuhπŸ˜€

This entry was posted in Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , . Bookmark the permalink.

33 Responses to Top Malaysian Blogger yang ingin aku jadikan BFF

  1. Mama Murai says:

    Assalamu`alaikum Adele, terima kasih sebab sudi join segmen yang tak seberapa tu. Saya sangat menghargainya. Dan terima kasih juga kerana memperkenalkan pemblog Lydia Miza kepada kami. Serius, ini kali pertama saya mendengar url bakal BFF adele tu.

  2. Cyza says:

    Wah…kenapa tak jadi kan saya BFF?
    πŸ™‚

  3. Mr.Sepet says:

    wahh . . hehe . . hebat2 ..

  4. akubiomed says:

    Jangan jelous yer Adele, Dubai dan Lubnan saya sudah jejaki tapi saya jatuh cinta dengan bumi Lubnan.πŸ™‚

  5. best nya kalau merantau kt negara orang…jelesh..

  6. titan says:

    nasib baik bukan aku. huh..😈

  7. hatiputera says:

    best jugak kalau hidup kat negara orang,,tapi kata orang hujan emas dinegeri orang hujan batu di negeri sendiri,,,,

  8. lazaac says:

    sy..? xnak eh..? ok fine.. πŸ˜₯

  9. puanbee says:

    Teringin jugak nak merantau hikhik… cari kotak comfirm you are not spammer …selalu tk jumpa ahaks.. sebab dah biasa ..kotak tu duk dekat2 ..

    nak g blog bakal BFF adele lak ..

  10. suri says:

    dapat merantau mmg best nak2 tempat yg kita idamkan kan..kan..

  11. Fakhruddin says:

    terbaikk la adele..nak pegi qatar..
    saya pun suka qatar..jeles tgk spupu tinggal kat sana..dia tokey perfume..hehe

  12. ciksembang says:

    rasa nak merajuk nih..

  13. ciksembang says:

    Qatar dulu husband sy pernah pergi..mahal betul cost of living kat sana..

  14. Mekar says:

    Semoga kita sama2 sukses dalam aktiviti segmen oleh mamamurai ini.

  15. hafizmd says:

    Wah..niat yg best tu adele πŸ˜›

    Mmg kita rase syok p duduk negara org, tp dgn syarat ade anak bini ikut sekali…lau tak…aduiii…seksaaa πŸ™„

  16. chii says:

    bff dikalangan blogger? dulu ada..sampai skrg ni…ehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s