Kelantan VS Melaka = Selangor Juga Yang Best!

Assalamu’alaikum

Haih, tak faham aku tengok signboard ni. Kot ye pun Melaka baru dianugerahkan sebagai negeri maju, perlu ke buat perbandingan macam ni? Kata 1 Malaysia? Kalau Kelantan tak maju pun sehingga ke hari ini, adalah sebab yang tersiratnya tu. Tak baik tau buat macam ni. Apapun, Negeri Selangor pun dah lama diiktiraf sebagai negeri maju, sejak 2006 lagi. Ada Selangor nak mendabik dada? Selangor memang best, siapa setuju angkat tangan!πŸ˜›πŸ˜€πŸ˜€

papan iklan melaka vs kelantan

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Kelantan VS Melaka = Selangor Juga Yang Best!

  1. ohcikgu says:

    macam ada makna aje..πŸ™‚

  2. zulkbo says:

    salam..
    ermm..propaganda politik
    biasa la tu Cik Adik oiii..
    apa yang bestnya Selangor?
    cer citer😎

  3. akubiomed says:

    Data boleh berubah bila-bila masa.πŸ™‚

  4. maza says:

    lah.. mana SPR ni? Parlimen belum lagi dibubarkan sudah bikin poster dan kampen segala bagai! Akta SPR takkan berguna pada sebelah pihak aje.. ahaks.. (buat2 tak tahu gitew)

    lalalalla.. maza mabuk terminum cuka… hahahahaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  5. lazaac says:

    err.. nak komen tp mcm tak leh komen, nanti ada yg ‘terasa’… politik Malaysia2x..

  6. shraqs says:

    statistik perceraian pun masuk sama ke? Lawak btul la diorang nih πŸ˜†

  7. Long says:

    Selangor best sebab dapat air free.

  8. suri says:

    😎 nk bilanga pa?

  9. Mama Murai says:

    Perbandingan macam ni tak boleh dijadikan kayu pengukur sebenar kerana kemajuan bergantung kepada ekonomi sesebuah negeri. Lagi pun Melaka kan dimiliki oleh kerajaan yang memerintah, sedikit sebanyak ianya tentu memperngaruhi jumlah peruntukan.πŸ™‚

  10. Fakhruddin says:

    sakit ati tengok signboard ni…
    macam nak hina klantan jer..adooii

  11. chii says:

    aduhaii..mainan politik sungguh..nape perlu compare ngan kelantan..ishk

  12. titan says:

    orang selangor memang best…kacak-kacak belaka..πŸ™‚

  13. bardboo says:

    terkedu tengok gambar tu..huhu…politik..politik…tak sukanya kat politik..

  14. hafizmd says:

    Adoi. Macam takde signboard lain nak letak. Kot ye pun nak bangga, letak yg awok punye cukuplah, tak perlu nak bnding2 ngn org lain. isk3….

    Ade2 sajelah deme ni 😈

  15. mioma uteri says:

    ada ada saje…. πŸ˜₯

  16. hatiputera says:

    agaknya berkaitan dengan hal-hal politik nie,,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s