Wordless Wednesday – #Manfaatkan Baucer Buku 1 Malaysia

baucer buku 1 malaysia

Advertisements
This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

29 Responses to Wordless Wednesday – #Manfaatkan Baucer Buku 1 Malaysia

  1. maza says:

    uiks! bukan ke disuruh beli buku teks atau subjek yg berkenaan aje?
    kalau tak karang, KPTM akan dakwa!

    haaa.. ayuk!
    tak tau.. hahahaha…
    😎 😎 😎

  2. akubiomed says:

    Enjoy sakan baucer buku teks. 🙂

  3. titan says:

    ohh..student lagi rupanya.. 😈

  4. zulkbo says:

    salam..
    ada juga kat rumah RM200
    ingat nak lelong nanti kena
    pulak..simpan dululah..rasanya
    nak beli pen mahal lepas nih:)
    ..tak de stok la pulak kat
    Book Store UIAM ..kena order 🙂

  5. ohcikgu says:

    suka membaca buku ye.. 😉

  6. Mama Murai says:

    buku The art of talking tu ada dalam senarai buku saya, yang lain masih tak baca 🙂
    Buku cinta okeh apa Adele, boleh jiwang-jiwang giteww. Hehe…

    • adele says:

      buku tu mcm best isinya..selak 2 3 helai nmpak menarik..

      tak bestlah mama jiwang baca novel..tak real..tp takde tmpt plak nak berjiwang real 😀

  7. bardboo says:

    haish kalaulah saya pun boleh dapat baucer tu..memang dah beli mcam2 buku dah..

  8. zacks says:

    hehe sy guna beli peralatan belajar 😀

  9. Zida says:

    Bestnya dapat.. Untunglah belajar kat Malaysia. waaaaaaaaaaaa nak jugakkkkkkkkk

  10. lazaac says:

    lazaac xguna pun lg baucar ni… tunggu masuk sem bln 3 ni kowt.. ada sebulan lg kan… 🙂

  11. penadigital says:

    dah banyak yang salah guna voucher, tu sebab heboh kat internet tu.

  12. shraqs says:

    Nak tanya ckit… kalau beli baucar ni bleh guna utk beli e-book scr online tak?

    • adele says:

      xtau plak sy shraqs..kalau penjual tu terima baucer ni boleh lah..bergantung kpd penjual sama ada authorize ke x 🙂

  13. tehr says:

    Selamat membaca, adele

  14. Mekar says:

    Seronoknya dapat baucer untuk beli buku. Dalam kepala sya dah macam2 buku tersenarai ni 😎

  15. chii says:

    bestnya…da lama chii x beli buku…untung tul student skrg ni..

    //..klo chii pun..da beli buku camni..harap buku teks…mmg x cukup..semua nya 100++… T____T

  16. hafizmd says:

    Alahai…seronotnye 😎

    Teruja tgk buka fatimah az-zahra tu…buat preview sikit boleh? 😆

    p/s-singgah kedai buku, siap ade yg beli shahiba lagi ngn baucer…

    • adele says:

      preview?ehehe..tak sempat lg nak buat..

      p/s: mcm2 org beli dgn baucer ni..kalau baucer RM500,mcm2 kuar dr kedai buku agaknya 😀

  17. Cyza says:

    Good choice! Way to go girl!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s