Kekucingan Yang Sengal

Assalamu’alaikum

Di pagi hari yang indah ini, tiba-tiba aku bersemangat nak berbisnes secara kencang akan penjualan minyak kelapa dara yang abang aku terajui. Sesiapa yang berminat nak beli minyak kelapa dara bolehlah contact2 aku. Tapi jangan tertukar, ini bukan Jus Monavie tau! ๐Ÿ˜›

Bukan itu yang aku nak kongsikan, aku nak kongsikan blog yang aku baca pasal kucing ni. Berkali aku baca entri yang sama, berkali juga lah aku gelak. hahaha.

This entry was posted in Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi, Others and tagged , , , . Bookmark the permalink.

23 Responses to Kekucingan Yang Sengal

  1. maza says:

    hahahaha… terbaik!

    maza terpaksa mengulum gelak di pejabat..
    kalau gelak sorg2 karang ada harapan dituduh kena santau oleh client yg tak puas hati.. hahahahha

    ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  2. hatiputera says:

    kah..kah..kalau gelak sengsorang nie,,nanti orang cakap meroyan pulak,,,

  3. akubiomed says:

    Aduhai, siapalah punya kerja nih.๐Ÿ™‚

  4. nizam says:

    hahhaa..kreatif punya pasal kan…

  5. shraqs says:

    Kui kui. Terbaeklah!

  6. Cikgu Hairul says:

    Siapakah gerangan mereka yang sangat kreatif ini. Sedang stress mengadap kerja bertimbun… terhibur juga akhirnya. Hehe

    • adele says:

      tuan belog yg memelihara kucing ni yg kreatif..kalo stress lg singgah shomeyshayang.blogspot.com

      gelak je 24 jam๐Ÿ˜€

  7. suri says:

    dila punya kerja๐Ÿ˜† ๐Ÿ‘ฟ

  8. suri says:

    adoi kesin kena paksa masuk kelas lakonan plk heee๐Ÿ˜ฎ

  9. titan says:

    tak mau gelak. tak mau gelak.

  10. zulkbo says:

    salam..
    kesian pulak..
    kucing sapa la
    kena dera nih๐Ÿ˜Ž

  11. Mama Murai says:

    kreatifnya, takpe… takpe besok lusa nanti, saya pun nak buat entri camtu jugak. Bagi tengok skit kucing-kucing saya yang tampan tu.

  12. Amirez says:

    susuk?? haha kelakar betul. tergelak sorang2 tengah2 malam ni ๐Ÿ˜†

  13. chii says:

    ahahah..nasib baik xde org dlm opis..
    errr..rozita? mcm panjang sgt ar nama tu..lg plak..mata xde iras pun :p x sesuai la

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s