Adira-Lara Lagi OST Ombak Rindu Islamic Version (Cover)

Assalamu’alaikum

Jom layan lagu ni. Adik aku yang nyanyi ni. Selama ni ,pukul 2 pagi mesti dia melalak dalam bilik. Rupanya dia nak buat cover lagu ni. Ombak Rindu Islamic Version punya. Terkejut badak aku masa penyanyi dia suruh aku dengar dia menyanyi dalam video ni. Sebab selalunya bila kitorang adik-beradik suruh dia menyanyi, dia malu-malu. Sangat poyo.huhu

Lagu asal Ombak Rindu ni pun aku tak pernah dengar sungguh-sungguh lagi. Tak minat.😀

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , . Bookmark the permalink.

26 Responses to Adira-Lara Lagi OST Ombak Rindu Islamic Version (Cover)

  1. Juan says:

    saya dah pernah dengar dah sejak minggu lepas, memang best, terus saya add sbgi favorite

  2. farahaznil says:

    huh…xdpt tgk plak…internet slow..huhu

  3. titan says:

    tak leh bayangkan dia menyanyi lagu ni..kena sediakan payung dulu ni..❗

  4. hatiputera says:

    tak pernah lagu ombak rindu islamic version nie,,,,

  5. nizamghazi says:

    Salam Adele.
    Saya dah dengar sampai habis.
    Suara lelaki ni merdu, lembut dan syahdu. (suara adik adele ke?)
    Tunjuklah muka. Baru market 😉

    • adele says:

      salam Nizam..
      wah, Nizam mmg best. suka tgok video smpai habiskan😀
      yup, adik sy..lembut ke? sy dgr kt rmh naik bosan je..haha.
      dia malu nk tunjuk muka..hehe

  6. b3njy says:

    Wow boleh tahan juga nyanyi ni … ni mesti selalu nyanyi kat bilik air sorang-sorang ni … 😆

  7. b3njy says:

    Biasalah kalau orang tu malu-malu nak nyanyi itu maksudnya diam2 ubi berisi, walaupun diam tetapi poyo …. hahahahaha 😀

  8. b3njy says:

    Bagi tahu kat adik bakat tu jangan sorok-sorok tetapi asahlah dengai baik supaya lebih tajam … bagi tahu lagi kat dia … kalau bakat tajam baru kacak namanya😀

    • adele says:

      ahaha..sbnrnya Benjy, dia ada band dia sendiri..band Nasyid kt U dia..kalau nak jadi band serius tu dia tak minat..sekadar hobi2 menyanyi syok sendiri je😀

  9. Memang berbakat. O..memang lagu tanpa wajah ya? 😀

  10. Cyza says:

    Wah…nice…baru first time dengar versi ini.

  11. Wan Gerrard says:

    ohh versi ni menarik gak..first time dengar sedap2🙂

  12. ciksembang says:

    mmg ada yg dah release islamic punya.. ini adik adel punya release.. macho gak suara nih

  13. tehr says:

    menyanyi tengah malam sunyi
    harap2 tak ganggu jiran kanan kiri

  14. nizam says:

    bagus juga…suara pon not bad la…paling penting bersifat islamik…🙂

  15. Mekar says:

    Sedap suara adiknya. Boleh di bawa ke tengah kalau ada kesungguhan dan minat 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s