Laptop Serba Boleh

Assalamu’alaikum

Tahukah anda bahawa di dalam kehidupan seharian kita, laptop bukan sahaja berfungsi sebagai medium eloktronik untuk menyiapkan kerja-kerja pejabat atau sekolah, melayari internet, blogging, menonton movies dan mendengar lagu bahkan kita boleh menggunakan laptop untuk melakukan kerja-kerja seperti ini untuk memudahkan kehidupan seharian. Selamat mencuba!πŸ˜€

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Lawak Santai and tagged , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Laptop Serba Boleh

  1. akubiomed says:

    Tak sanggup hendak perlaku laptop sebegitu lainlah kalau sudah banyak duit.πŸ™‚

  2. titan says:

    haha..ada gak yang aku buat camtu. aku pernah wat laptop aku macam gambar last tu..πŸ™‚

  3. hatiputera says:

    tak sanggup saya nak buat macam tu kat vaio saya nie,,,,πŸ˜€

  4. tehr says:

    Agaknya mereka ni beli pakai timbang tak?
    Atau mungkin juga laptop tu orang punya
    Tu yg buat ikut sedap hati je
    Haha

  5. puanbee says:

    Laptop nak beli satu je pun dah susah inikan nak buat cam tu …

  6. Cyza says:

    Extreme
    Melampau
    Zalim

    Tu je konklusi aku…

    Ishk ishk

  7. Tuan Tanah says:

    perghh memang serba boleh tapi yang masak telur tu…bahya sbb karbon panas meresap dlm banhan makanan huh

  8. Pehhh memang lasak juga labtob ni kalau betul2 hehe.tak sanggupla nak buat macamni mahal nak beli

  9. shraqs says:

    Laptop jumpa je tu kotπŸ™‚

  10. nizam says:

    ianya betul atau sekadar gimik?

  11. suri says:

    mmg tak der keje ker mmg byk wang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s