Suara Merdu Yang Menyeramkan

Sedih lah dengar lagu ni.. Muzik dia pun ok, sentimental je. Lirik pun bagus..Senang nak faham..Mudah nak tangkap dan menusuk kalbu..(????) @#$%

Tengok sampai habis ok? Kat minit 1:04 tu ada part yang istimewa..πŸ˜€

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel and tagged . Bookmark the permalink.

20 Responses to Suara Merdu Yang Menyeramkan

  1. shraqs says:

    Meremang bulu roma… adesh!

  2. titan says:

    merdu lagi suara aku. haha.. 😈

  3. zulkbo says:

    salam..
    ermm..sedap ke suaranya tu..
    buang bandwith broadband je
    nanti..he he..

  4. akubiomed says:

    Kalau mendengarnya hingga meremang bulu roma memang ada auralah tuh.πŸ™‚

  5. Juan says:

    perghhh, terkejut boboi mendengarkannnya

  6. tehr says:

    tak boleh tengok la
    broadband ni tak izinkan
    huhu

  7. Dee Jay says:

    ”I feel so wrong…”
    the nicest words i could utter instead of saying “What the F…!!!” right after watching this clip πŸ˜• πŸ˜†

  8. chii says:

    wahh..dia boleh buat 2 suara 😯
    yg asli punya ke ni

  9. maza says:

    wah kakaka….

    memang terkedu.. terperanjat derr…

    psst: pondan ni bisa menggugat wanita2 cun di luar sana..hahaha
    πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

  10. suri says:

    tak blh degr suara sb opis no speker..sllu dgr youtube kt rumah..baru jejak baik blog2 kawn ada youtube

  11. suri says:

    adakah anda di lambong omabak2 snyum sndri?πŸ˜† πŸ’‘

  12. Cyza says:

    Aiseyman…like that aaaa suara…malam ni kena tidur ramai2 lah…huhu

  13. Mama Murai says:

    hebatlah dia… dua-dua suara pun sedap didengar. Agak-agak macam mana dia simpan suara jantannya tu..πŸ™‚

    • adele says:

      itu pasallah mama..dua2 sedap..susah juri nak pilih, yg tino ke yg jate..haha. sy rasa dia simpan dalam halkumπŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s