Kenapa Mudah Bosan

Assalamu’alaikum

Lama rasanya aku tak menulis walaupun hanya beberapa jam sahaja berlalu. Yaaa, aku tahu theme berubah lagi. Nak buat macamana, awal-awal dulu aku pernah bagitahu yang aku ni jenis cepat bosan. Mudah bosan. Aku blogwalking, aku jadi jeles sebab theme orang lain comel, handsome, kemas, jadi aku pun nak yang macam tu jugak. haha. Ok, sekian sahajalah untuk testing-testing posting menggunakan theme baru.

—–>> Macam comel ada kalendar kat sebelah kiri atas tu kan? Mudahlah korang semua nak ingat tarikh..๐Ÿ˜€

This entry was posted in Kehidupan Peribadi and tagged . Bookmark the permalink.

46 Responses to Kenapa Mudah Bosan

  1. titan says:

    jadilah yang setia macam aku. setia pada yang theme yang satu. haha..

  2. akubiomed says:

    Tak awesome theme baru ini.๐Ÿ™‚

  3. nizam says:

    xpe..saya pun pernah rasa cam tu..jehehhe…

  4. Wira Chomel says:

    saya suka theme baru ni..nampak kemas.. ๐Ÿ˜€

  5. chii says:

    selagi x jumpa yg benar2 berkenan di hati..mmg akan cepat bosan..๐Ÿ˜‰

  6. zulkbo says:

    salam..
    susah sapa yang berpasangan dengan anda nanti
    cepat bosan..ermm..๐Ÿ˜ฅ

  7. fakhruddin says:

    ๐Ÿ˜‰
    mmm..kalau theme handsome.
    .entri tak handsome tak guna jugak..hehe

    tgk blog BenAshaari…haha

  8. maza says:

    hentam ajelah.. janji adele happy .. hahahah

    maza suka yg ringkas dan mudah2 aje,.. mcm theme ini.. hehehe

  9. Aizan Fahri says:

    kalau saya owner blog, saya akan test cukup2 dulu kat Localhost macam mana theme tuh berfungsi, timthumb dia versi berapa, thumbnail dia besar mana, index dia pakai excerpt ke pakai content.

    kemudian, saya akan pasang satu plugin ni berkaitan CSS untuk inject beberapa baris kod CSS untuk styling image saya lengkap dengan gray-border lines. Lepas2 ni nk upgrade sikit kod2 tuh

  10. tehr says:

    yups
    tukar je selagi sempat dan dapat
    asal saja hati berkenan dan tak menyusahkan orang lain

  11. shraqs says:

    Tukar theme ni kalau jenis penyabar takpe… leceh kerja.

  12. Aya says:

    akak cadang adele guna Swifttheme.com.. sebab sebelum ni akak pun cepat bosan..selalu tukar theme.. tapi lepas jumpa swifttheme, tak pernah dah akak tukar malah beli yang premium lagi..hehehe

  13. faizfakhirin says:

    kenapa xder rss or follower..blej dpt update terbaru lebih cepat…senang skit nk tahu owner dh update…hehe

  14. Cyza says:

    Theme simple, kemas, lawa dan menarik…keep it up!

  15. Mama Murai says:

    Assalaamu`alaikum Adele,
    theme ni simple dan kemas, cuma warnanya agak redup dan sunyi. Mungkin kalau ditukar latar dan kekotak komen akan jadi lebih menarik. Walau bagaimanapun theme ni lebih ringan tempoh loadingnya.

  16. mana nak dapat theme ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s