Cara Paling Berkesan Memotivasi Diri

Even there are too much ways, my heart always fragile. How could i endure it..Without the thing I love..Just keep busy in my leisure times..Ceh poyo je..






Don’t forget to always be thankful and thanks Allah of the existence for today!

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Cara Paling Berkesan Memotivasi Diri

  1. maza says:

    hehehehe.. cara maza memotivasikan diri ialah naikkan gaji!

    oppss.. lalalala

    ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  2. zulkbo says:

    salam..
    semua gambar tu budak kecik..
    budak kecik mana ada masaalah
    perut kenyang senang hati..
    orang dewasa ni perut dah
    kenyang pun nak kena stress lagi..
    nak kena mikir apa nak bagi makan besok
    ada sepuluh mulut lagi menanti
    di belakang

    • adele says:

      salam..
      haa,jadilah spt budak kecik yg
      tak layan sgt masalah..

      lagi satu jgn tgok budak tecik tu
      tp tgok pada perkataan yg nak disampai..
      byk btulnya tu!

  3. akubiomed says:

    Hendak buat saya rasa tenang dan tersenyum adalah membaca blog sahabat.๐Ÿ™‚

  4. Sentiasa bersyukur akan membuatkan kita gembira dan tenang.

  5. bardboo says:

    comel2 gambar dalam entri ni…mana dapat ek?

  6. Norasikin says:

    Harap akan berkesan untuk saya.

  7. chii says:

    baca senang..tp nak aplikasikan dlm diri..bukan semudah itu kan…tgh kuatkan semangat utk memotivasikan diri =)

  8. suri says:

    wah lukisan itu sungguh unik sekli

  9. suri says:

    bro zul saya pk pikir nak jad budak kecik.girang cam burug terbag bebas geee tnpa pikir apa2

  10. titan says:

    baca buku motivasi aje.
    habis cerita. ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s