Student Bidang Apa Paling Kuat Melaram?

Assalamu’alaikum

Haa, kejam tak soalan aku? Tak ada keje sangat dah. Kadang-kadang aku rasa budak law kuat dah melaram, tapi bila tengok student medic, uish, lagi hebat rupanya diorang melaram. Masa bila diorang ni study kalau asyik melaram je?huhu. Serius aku pelik. Boleh tak buat undian kat sini, teringin jugak nak tau pendapat orang lain jugak. Terima kasihπŸ˜€

Student Bidang Apa Paling Kuat Melaram?

This entry was posted in Info dan Artikel, Lawak Santai and tagged , , . Bookmark the permalink.

25 Responses to Student Bidang Apa Paling Kuat Melaram?

  1. b3njy says:

    Emmm … rasanya semua kotπŸ˜€

  2. akubiomed says:

    Saya pun tidak pasti ketika di kolej dahulu hanya ada jurusan kejuruteraan Elektrik, Elektronik dan Elektronik Perubatan tidak nampak perbezaan sangat kerana masing-masing terpaksa memakai lab coat.πŸ™‚

  3. Mungkin budak pengurusan dan pentadbiran kot.. sebab dunia koperat nie nak kena lebih bergaya sikit….πŸ˜€

  4. padin says:

    kalau di tempat aku belajar dulu, student fakulti kimia lah.. ekekee
    kalau pilihan kat atas ni, macam takde idea je nak pilih mana, huu :mrgreen:

  5. chii says:

    time chii blaja dulu..budak management paling kuat melaram..dorang kan nak kena start prepare dari awal ..sebab byk deal dgn org…
    yg paling sempoi..budak engineering…
    budak IT kat tengah2 =)

  6. zulkbo says:

    salam..
    nak tahu juga apa yang
    di maksudkan dari segi
    MELARAM pada pandangan
    empunya blog ini dulu?

  7. alamonline says:

    student yg amik course fesyen design kot yg kuat melaram sbb diorang kan selalu expose dgn fesyen terkini.

  8. titan says:

    setahu aku, semua budak perempuan kuat melaram.

  9. adamfaiz says:

    Semua jawapan di atas salah! Yang paling kuat melaram (takde dalam list) ialah pelajar Secretarial Science!! Got it? πŸ˜†

  10. maza says:

    err..kalau maza undi budak2 ERT (Ekonomi Rumah tangga) volleh?

    hehehehe

  11. mie says:

    bidang enggineering xde ke?
    ehehheeeee

  12. suri says:

    salam..
    bhgian pengurusan mmg byk melaram sb depa sllu jumpa org…pakain plk tka blh sama2 sllu nnti jemu hee..pstu sllu depa ikut pergerakan semasa apabila bergaya..

    bg merka wang tak jadi masalah klu kerjaya yg disandang, di tambah gaji yang lamayan rasanya rugi tak bersakan pada diri sndri heeeπŸ˜›

  13. tehr says:

    tak tahu
    semua kot
    hehe

  14. Mama Murai says:

    Dulu time saya belajar, budak-budak komunikasi massa yang selalu up to date, tapi tak dinafikan memang ada jugalah budak-budak berpoket tebal seperti medik melaram sakan. Terpulang sebenarnya, kalau mampu dan memang boros, dorang tak kisah berapa banyak duit dibelanjakan. Hanya kami yang memang menunggu duit pinjaman setiap bulan ni kebanyakannya hanya mampu melihat dan cakap belakang. Bukan apa jeles, kalau berpeluang mungkin kami pun akan melaram juga. Perempuan… haha… tudia perangai memang cambest kanπŸ™‚

  15. EG says:

    Kejuruteraan?😑

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s