Gambar buat Pencinta Alam Semulajadi

Assalamu’alaikum

Lepas aku update dengan gambar-gambar ni, confirm bandwidth aku habis. Sekarang pun dah merah menyala.πŸ˜₯

Tapi aku nak kongsi jugak keindahan alam semulajadi yang tiada tara ni. Subhanallah.. Siapalah yang mampu mencipta alam yang sesempurna ini kecuali Allah yang maha esa? Klik gambar cantik ni untuk paparan yang lebih besar dan boleh dijadikan wallpaper πŸ™‚



This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Gambar buat Pencinta Alam Semulajadi

  1. zulkbo says:

    salam..
    ermm..dah lama dah
    JATUH CINTA kat siniπŸ™‚

  2. zulkbo says:

    “..confirm bandwidth aku habis”
    heran kan..ada yang percuma macam blogspot kenapa nak guna WordPress yang berbayar sampai sekarang saya masih tak faham..saya setuju ianya lebih mesra SEO dan cepat di index di enjin carian..tapi..apa motif kita sebenarnya..kalau blog kita adalah blog yang menjana hasil ribuan RM sebulan..saya tak sangkal lagi..tapi mengapa kita nak mengeluh bandwidth kita habis (dan tak mampu nak top up)..kembali je ke blogspot..saya sentiasa bersama anda sebagai pembaca yang setiaπŸ™‚πŸ˜Ž

  3. padin says:

    gambar first tu… perfect!!

  4. tehr says:

    keindahan alam untuk siapa2 yang mahu berfikir
    dah lama tak ke laut ni
    rindu pulak rasa

  5. Wira Chomel says:

    cantik gambar nie..betapa hebatnya Allah mencipta alam ni. supaya kita dapat merasakan kebesaran dan kehebatan Allah.

  6. saya mmg suka lihat alam semulajadi nie..
    membuatkan hati kita tenang….

  7. akubiomed says:

    Gambar pemandangan yang mempunyai reflek imej sangat cantik.πŸ™‚

  8. along says:

    indah sungguh permandangan ne…sy minat juga ambil gambar mcm2 tp pki handphone je xde kamera…hahah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s