Laughter Is The Best Medicine

Maryam Ameenah Mohd Munzir

Kalau korang rasa budak ni comel,well..inilah anak saudara aku. Macam sama pulak dengan smiley sebelah ni๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

Haih, ramainya orang pakat nak kawin habis sem ni. Diorang semua dah nak grad. Tengok orang kawin, aku rasa nak kawin. Tengok orang ada anak, aku rasa nak anak. Masalahnya aku habis belajar lambat lagi.Apa kejadahnya aku ni!๐Ÿ˜ก

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , . Bookmark the permalink.

24 Responses to Laughter Is The Best Medicine

  1. akubiomed says:

    Tak salah kawin sebelum sempat habis belajar.๐Ÿ™‚

  2. eiela says:

    hahaha kawin cepat-cepat adele..๐Ÿ™‚

  3. zulkbo says:

    salam..
    ramai yang kahwin sebelum
    habis belajar..dah ada keinginan
    tu,suruhlah si dia cepat meminang..

  4. tehr says:

    comelnya
    anak sapa ni? gigi mana?

  5. erma says:

    pandai amek angel tangkap gambar.cantik gambar ni =)

  6. adamfaiz says:

    Kalau dah cukup syarat, ada kemampuan, kahwin lah.. itu lebih baik… semestinya lebih sedap dari makan durian! ๐Ÿ˜€

  7. Wira Chomel says:

    memang betul..ketawa tu pengubat yg paling baik..tp bukan ketawa berlebihan. ketawa berlebihan itu akan mematikan hati..itu sabda Nabi.

    Wira Chomel recently posted Eksklusif: Kucing Pertama Berjaya Main Bola di Piala Dunia!

  8. ciksembang says:

    setuju dengan Akubiomed.. tak salah kawin masa belajar..kawinlah ..hehe (serius ni)

  9. naim says:

    haha..gelak sakan~ ๐Ÿ˜€

  10. titan says:

    anak saudara tu memang lebih comel berbanding orang tu..

  11. Pingback: Kenangan Lalu di Negara Orang « CetusanHati.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s