Beza Lelaki dan Wanita Ketika Membeli Belah

Kan bagus kalau banyak berfikir masa shopping? Itu menunjukkan bahawa perempuan ni lebih berhati-hati. Tak macam lelaki, main rembat je? Kalau barang tak berkualiti,tak ke membazir?❗

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Beza Lelaki dan Wanita Ketika Membeli Belah

  1. Juan says:

    setuju walau saya lelaki, kekadang saya ni jenis malas la nak pikir panjang sangat, janji ok terus angkat, saya jenis x memilih sangat dan x suka buang masa lama sangat di shopping complex

  2. akubiomed says:

    Sudah menjadi tabiat sebelum singgah kedai mamak sudah tanya anak-anak hendak makan supaya tidak membazir dan senang mamak ambil order.🙂

  3. padin says:

    hehee.. kalau ade barang nak beli then baru keluar, then bila baliknya mmg beli barang yg nak di beli je.. kalau seluar, seluar je.. takde tambah baju plak ekekee

  4. Aizan Fahri says:

    Kecekapan dan kecerdikan lelaki terserlah apabila dia dengan laju dan cekap melakukan keputusan…. most women can’t deal with that…

    *waaa, lama siot tak singgah sini…

  5. tehr says:

    saya memang ambil masa untuk beli sesuatu barang
    mesti nakkan yang betul2 puas hati

  6. Wira Chomel says:

    memang tepat sekali gamabar rajah nie..lelaki biasanya cepat berfikir dan bertindak.

    Wira Chomel recently posted 5 Cara Hebat Menjadikan Rumahtangga Sentiasa Ceria & Bahagia

  7. sollehahn says:

    sooo true!…haha…efisyen n jimat masa

  8. eiela says:

    hehe sebab tu peremluan ambil masa yg lama bila shopping kan. kena buat pilihan yang terbaik.

  9. titan says:

    lelaki kacak..tak berfikir seperti mana perempuan berfikir. 😉

  10. shraqs says:

    Rumit sangat cara prpn berfikir,.. masa kay umah cakap nak beli baju.. dah masuk kedai / smarket kalau bleh pusing satu smarket dia pusing dulu,.. last2 baju ntah ke mana lain barang dibeli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s