Pentadbiran Undang-Undang Islam di Malaysia

Assalamu’alaikum

Aku baru je habis 2 paper exam. Kalau hari ini exam yang kalau boleh nak dielakkan, esok lagilah exam yang ngeri, sadis, tangis dan sewaktu dengannya iaitu Company Law. Walau pun begitu, aku gembira sangat sebab pertama kali dalam seumur hidup aku kat sini, aku berjaya jawab soalan Historical Background of Malaysia and the implication of British colonization in this country dengan cekap, pantas, tuntas dan sebagainya. Aku tiba-tiba je minat belajar sejarah. Fuuuh.. Alhamdulillah. Tak sia-sia aku tidur je malam tadi๐Ÿ˜€

Oklah, aku saja tulis tajuk subjek aku kata atas tu. Saja nak try keyword. Manalah tahu ada orang nak cari bahan ke sampai ke blog ni, bolehlah contact aku untuk bahan-bahan tersebut.๐Ÿ˜‰

Dengan ini, tinggal 5 paper lagi untuk aku kerjakan..sekian๐Ÿ™‚

This entry was posted in Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Pentadbiran Undang-Undang Islam di Malaysia

  1. akubiomed says:

    Bereksperimen SEO lah ni.๐Ÿ™‚

  2. Bukan student law bab sejarah memang mantop ke?

    Selamat belajar SEO juga ๐Ÿ˜‰

  3. titan says:

    tulis aje. ada orang baca. ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s