Cantik Juga Bunga Matahari!

Assalamu’alaikum

Aku suka bunga tulip. Sekarang aku dah sukakan bunga Matahari jugak. Hari tu aku baru macam nak suka sikit-sikit. Lepas tengok gambar cantik ni, aku mula suka bunga Matahari sepenuh hati. Ambil mood untuk study hari ini. Jom layan~๐Ÿ™‚

Bunga Matahari sangatlah cantik
Kembang Di waktu pagi
Daunnya hijau
Bunganya kuning redup mata memandang

bunga matahari

buNga Matahari sangat cantik Kembang Di waktu pagi Daunnya hijau Bunganya kuning redup mata memandang

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi, Kesihatan dan Kecantikan and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Cantik Juga Bunga Matahari!

  1. zulkbo says:

    salam..
    tidak secantik bunga
    tulip di header anda๐Ÿ™‚

  2. iza says:

    Assalam..
    Bunga matahari memang cantik…
    Geram tengok bunga yang besar2 kat Cameron Highland, rasa macam nak angkat pasu bawak balik rumah je..

  3. tehr says:

    tinggi-tinggi si matahari
    anak kerbau mati tergilis
    rehat-rehat menonton tv
    hati risau kuaci dah habis

  4. Sebut pasal tulip teringat cerpen SM Zakir, Serigala dan Sekuntum Tulip.

  5. titan says:

    ok. gambar-gambar ni kacak. ๐Ÿ˜

  6. akubiomed says:

    Yang saya tahu bunga Matahari untuk dibuat kuaci.๐Ÿ™‚

  7. Mekar says:

    Bunga matahari warnanya sangat ceria.Rasa bersemangat bila melihatnya yg hidup subur

  8. ciksembang says:

    bunga matahari suka, tapi kuaci matahari tak suka๐Ÿ˜†

  9. chii says:

    subhanallah..mmg cantik..chii pun suka gak bunga matahari…x dpt pegang matahari..dpt bunga nya pun da ok kan..
    teringt drama ana lulu..ehehe..suwet je..

  10. maza says:

    tapi rasanya cantik lagi si adila.. opppss..

    hehehehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s