Fahamilah Perempuan!

Sape setuju bahawa kaum wanita memang lah macam ni perangainya? Hmm. Aku pun setuju. Susah nak cari lelaki yang boleh faham fitrah kejadian wanita tu sendiri yang suka didengari. Perempuan ni adalah makhluk yang diciptakan dengan pelbagai emosi. Rugi lah kalau lelaki tak pandai nak ambil hati. Tau marah je~~❗

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi, Lawak Santai and tagged , , . Bookmark the permalink.

25 Responses to Fahamilah Perempuan!

  1. akubiomed says:

    Menarik ilustrasi kartun diatas. Terkedu dan mungkin keliru hendak beri jawapan pasti.πŸ™‚

  2. padin says:

    hahah susah juga ni…

  3. tehr says:

    perempuan?
    mula2 je tak faham mereka ni
    tapi…
    bila dah lama2 esok, makin tak faham

  4. ciksembang says:

    mmg la konfius jadi lelaki macam tu.. lelaki ni senang je pulak nak faham derang.. nak a ke b.. very straight forward.. perempuan ni banyak kelok2 nya..
    kesian jugak kat lelaki ni adel kalau dpt pempuan mcm kat atas ni

  5. titan says:

    kalau aku dapat situasi macam ni..aku tampar aje. cakap main-main..orang lelaki ni..dia tak suka nak peningkan kepala dia..😑

    kalau budak 5-6 tahun takpe lagi. Ini dah besar panjang..buat lagu ni juga..siap sedialah lepas nih. haha..πŸ™‚

  6. Emmet says:

    wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work!πŸ˜€

  7. Hadi Rofiee says:

    Huh.. kompleksnya. 😐

  8. erma says:

    lawak ! tp betulla.pompuan ni byk songeh !

  9. zulkbo says:

    Salam..
    sebab susah nak faham tu
    yang jadi unik antara lelaki
    dan perempuan..melengkapi
    satu sama lain..kalau sejiwa je
    mana nak best..

  10. nizamghazi says:

    Sy seorang lelaki yg suka mendengar dari berkata2. huhu
    Kadang pompuan memang sukar dimengerti. (tak amik masa lama tuk faham)
    Tetapi lelaki lagi susah untuk difahami jiwanya. (tak ramai pompuan berjaya faham)
    πŸ˜‰

  11. mungkin pompuan tu byk sgt fikir sampai bercelaru kot….
    pening boyfriend dia… ha.ha.ha

  12. maza says:

    …kata Nabi permudahkan urusan, yg menyusahkan… hehehhee…

    maza pilih straight to point jer… nasib ler..
    πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

  13. Mekar says:

    Perempuan ni kadang2 suka lelaki beri perhatian/tumpuan kpdnya.
    Cakap pusing2. kalu lelaki straight to t point ja 😎

  14. chii says:

    x nafikan…perempuan sgt complicated..sukar utk membuat pilihan..sebab tu mereka memerlukan pendapat dr org2 yg tersyg..eheh

  15. cik violet says:

    perempuan tu kompleks..hehe

  16. Aizan Fahri says:

    antara fakta yang paling saya takuti ialah….

    “sy kena kahwin dengan perempuan jugak ke….”

    ye lah, kalau kahwin dgn org lelaki nanti jadi kes pulak…

  17. discrim says:

    pompuan memang rumit..kaum hawa ni diciptakan untuk di cintai..tapi bukan untuk difahami..he2..singah2 blog sy..post tntng perkara2 yg patut kaum hawa blajar dari kaum lelaki..pangkah ckit..he2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s