Bunga dan Kumbang Saling Memerlukan

Semenjak dua menjak ni, aku malas dah nak menaip cerita dekat blog. Tepek gambar lagi senang.Exam 6 papers lagi tinggal!๐Ÿ˜€

bunga dan kumbang

This entry was posted in Album dan Video, Info dan Artikel, Kehidupan Peribadi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Bunga dan Kumbang Saling Memerlukan

  1. zulkbo says:

    salam..
    ermm..tak mau lah
    jadi kumbang..habis manis
    sepah di buang๐Ÿ™‚

  2. Ali ridha says:

    cerita bab perasaan je ni.dah
    ada teman lelaki ke?

    semoga berjaya pada peperiksaan.
    nanti jangan lupa ambil hadiah
    kalau lulus cemerlang.

  3. Chipcoklat says:

    Wah…. bermadah perasaan kawan kita sorang ni..huhuhu…

  4. tehr says:

    kalau gitu
    dah jadi wordless everyday la ni๐Ÿ˜€

  5. titan says:

    hoho..sorang-sorang tu dah kacak. tapi kalau berdua..itu lebih kacak. ๐Ÿ˜‰

  6. erma says:

    musim2 exam macam ni,student selalunya cepat terusik dengan hal-hal cinta.benarkah? hahahah

  7. akubiomed says:

    Tanpa kumbang, bunga akan kehilangan serinya kerana rindu tidak bertemu. Tanpa bunga, kumbang tidak keruan.๐Ÿ™‚

  8. Kumbang says:

    Huhuhuhuuu..

    Andai jika kumbang itu bukan abang kumbang..
    Tapi..
    Andai lelaki itu si lipas yang terbang… huhuhuh…๐Ÿ™„
    (sila sambung…โžก ).

  9. kumbang bukan seekor..
    bunga bukan sekuntum..he.he.he

  10. Mekar says:

    Selamat mduduki peperiksaan adele. Seronoknya jika bunga didatangi si kumbang ๐Ÿ˜†

  11. chii says:

    heheh..nasib baik la chii xde camni dulu..ekek..
    apa pun..gud luck utk xm yg bakal menjelang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s